Arbeidsvoorwaarden

Greetz biedt naast een uitdagende carrière en goede werksfeer, ook zeer goede arbeidsvoorwaarden. Lees hier meer over het aanbod van Greetz.

Woon je verder dan fietsafstand (5km)?
Dan ontvang je van ons een tegemoetkoming in je reiskosten.

Bij Greetz lunchen wij gezellig met elkaar.
Wij zorgen dan ook voor een uitgebreide, gezonde lunch . Als je bij Fulfillment werkt kun je ook een avonddienst hebben, in dat geval is het avondeten ook geregeld voor je. Je betaalt hiervoor een kleine bijdrage. Ivm thuiswerkpolicy voor ons kantoorpersoneel geldt deze bijdrage nu uiteraard niet.

Vakantie vinden wij belangrijk.
Daarom heb je 26 vakantiedagen om lekker bij te tanken. Wil je meer of juist minder vakantiedagen? Dan kun je dagen bijkopen of verkopen.

Leren is bij ons een must.
Dat doen we natuurlijk van elkaar op de werkvloer maar ook via (online) trainingen , opleidingen en onze eigen Greetz Academy.

Omdat verrassen het leukste is wat er is, krijg je 30% korting op onze producten.

Een goede pensioenregeling.
Jij levert een kleine bijdrage en Greetz doet de rest.

Met een bijdrage voor het gebruik van je mobiel willen wij je stimuleren om onze app te gebruiken.

Een flinke dosis lol!
Borrels en bedrijfsuitjes, oneindig veel potjes tafelvoetbal, badminton, tafeltennis etc. Wij houden nu vooral online de spirit er in, en hopen elkaar weer snel allemaal te zien op kantoor!

Elkaar trakteren doen we graag, op hilarische verjaardagskaarten en foute muziek!

Thuiswerkbijdrage (nieuw 2020) Om extra kosten te dekken ontvang je hiervoor een maandelijkse bijdrage als je tot het kantoorpersoneel behoort.