Meet the team

Lees hier de ervaringen van een aantal Greetzers. Zij werken allemaal op de andere afdeling maar we werken samen aan het zelfde doel. Lezen wij jouw verhaal binnenkort hier?

Meet Marco Zandbergen Balentina

Senior Medewerker Customer Service, sinds april 2017

Greetz door de ogen van Marco: “Greetz is jong en dynamisch, een speels merk. De vrolijkheid proef je meteen als je het gebouw binnenkomt. Die typische Greetz-cultuur zie je ook goed terug tijdens piekmomenten.

Mijn eerste piekmoment hier was Moederdag 2017. Iedereen werkte extra, zodat alle verrassingen op tijd waren ingepakt voor verzending. Er hing een heel gezellige sfeer, er was voor lekker eten gezorgd, we waren echt connected met zijn allen.

Een bijzonder klantcontact dat ik had, was met een vrouw van wie een dierbare was overleden. Er was iets misgegaan met de bestelde kaarten. Dit kon ik meteen terugkoppelen aan Productie, omdat alle afdelingen van Greetz onder één dak zitten. We hebben voor haar nieuwe kaarten gedrukt en ik heb meteen gecheckt of ze er nu wel goed uitkwamen. Ze was zó dankbaar en blij met net dat beetje extra aandacht, dat ze speciaal even heeft teruggebeld. Daar doe je het voor.”

Meet Hajar Mehadoui

Product Development Coördinator, sinds oktober 2015

“Ik zou Greetz omschrijven als gezellig, liefdevol en gedreven. Iedereen gaat hier met heel veel passie aan de slag. Dat merk je binnen het hele bedrijf.

Warmte en saamhorigheid past bij Greetz. Dat zie je bijvoorbeeld perfect bij het kerstdiner, dat blijf ik altijd heel leuk vinden. Er heerst zo’n gezellige sfeer. Ik vier zelf geen kerst, maar vind het heel leuk om dat hier met alle collega’s te vieren. Je voelt je samen één, een echte Greetz-familie.

Waar ik supertrots op ben, was toen we live gingen met Taarten & Gebak. Het was een stressvolle periode omdat het de eerste nieuwe categorie was die wij vanuit Product Development live hebben gezet, maar daar leerden we natuurlijk ook heel veel van. Die opluchting en ontlading dat het eindelijk gelukt was om zoiets gaafs neer te zetten, dat zal me altijd bijblijven.

Zelf stuur ik graag verrassingen via Greetz. Vooral gepersonaliseerde ballonnen, meestal naar mijn neefjes en nichtjes. Zij blijven het geweldig vinden. Wanneer die doos opengaat… heel mooi om te zien hoe blij ze daarvan worden!”

Meet Jeroen Luijten

SEO-specialist, sinds april 2017

Greetz door de ogen van Jeroen: “Greetz is ondernemend, open en vooruitstrevend. Hier is altijd ruimte voor goede ideeën. Iedereen is heel open en gaat laagdrempelig met elkaar om.

De cultuurwaarde van Greetz ‘We connect’ past denk ik het beste bij mij. Ik vind het heel belangrijk om een goede band te hebben met collega’s: hoe komen we samen verder? Hoe kunnen we elkaar helpen om tot successen te komen?

Dat merkte ik al in mijn eerste maand, toen er een groot project van start ging. Niet alles liep even soepel, maar bij de pakken neerzitten was geen optie. We besloten uiteindelijk een nieuwe koers te gaan varen en het project is tot iets heel moois uitgegroeid. Tijdens die samenwerking is een enorme vertrouwensband opgebouwd, waar we nu nog op teren.

We zijn echt één familie. Ik werkte hier pas een week of twee toen er een Disney-borrel werd georganiseerd: iedereen zou verkleed komen als Disney-figuur. Ik wist niet goed wat ik kon verwachten, maar ik zag alleen maar collega’s, compleet verkleed als Frozen-sneeuwman, Pocahontas, Jack Sparrow. Het was één groot feest. Toen was de toon gezet en wist ik: hier ga ik me thuis voelen.”

Meet Chantal Hillen

Medewerker Fulfillment, sinds februari 2016

Greetz door de ogen van Chantal: “Werken bij Greetz is altijd afwisselend: elke dag is anders en er zijn veel mogelijkheden voor doorgroeien binnen het bedrijf. De tijd vliegt als je werkt bij Fulfillment. We werken ook met een heel gezellig team.

Sowieso heerst er bij Greetz altijd een fijne sfeer. De lijntjes tussen alle afdelingen zijn kort. En er worden vaak uitjes en borrels georganiseerd, waardoor je weer een heel andere kant van elkaar ziet. Dat maakt het extra leuk.

‘We connect’ zie je eigenlijk overal terug bij Greetz. Zeker ook bij dagen als Valentijnsdag. Het is dan extreem druk maar tegelijkertijd heel leuk, omdat het hele bedrijf meehelpt om alles op tijd de deur uit te krijgen.”