Management team

Bij Greetz is er geen sprake van dichte managementdeuren maar informele lijnen. Een open werkcultuur, dat vinden wij belangrijk. Greetz wordt geleid door een 5-koppig Management Team.

Niek Veendrick

CEO

Niek heeft de dagelijkse leiding over Greetz. Hij houdt zich bezig met de strategie, structuur en cultuur van het bedrijf en is het eerste aanspreekpunt voor de aandeelhouders. Voordat Niek bij Greetz ging werken, vervulde hij verschillende leidinggevende posities in de e-commerce en digitale media branche. Niek heeft Bedrijfseconomie gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg.

“De doelstellingen van Greetz zijn ambitieus, maar we verliezen daarbij de kern van ons product: emotie, nooit uit het oog. Niets is leuker dan met een energiek jong team elke dag werken aan nog meer blije verzenders en ontvangers.”

Simen Schimmel

Founder & CIO

Simen is verantwoordelijk voor product ontwikkeling. Nieuwe producten, nieuwe markten, nieuwe kansen: hij is altijd bezig met het Greetz van morgen. Simen heeft Bedrijfskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam.

“Ik ben trots op deze innovatieve club mensen die allen kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Want uiteindelijk is een visie mooi en noodzakelijk, maar bepaalt de executie het succes. Gelukkig kunnen we vaak onze successen vieren!”

Jan van der Veen

CTO

Jan is verantwoordelijk voor de technologische innovatie binnen Greetz. Bovendien stuurt hij de software-ontwikkelteams aan. Samen met zijn teams zorgt hij ervoor dat nieuwe ideeën goed uitgevoerd worden. Kernwaarden als snelheid, kwaliteit en stabiliteit vormen hierbij een grote rol. Jan heeft na zijn opleiding aan het Grafisch Lyceum te Amsterdam ruim 5 jaar een eigen bedrijf geleid voordat hij bij Greetz begon.

“Passie en drive zorgen bij Greetz dagelijks voor creatieve ideeën en innovatieve oplossingen, waarbij iedereen een bijdrage levert aan het succes van morgen.”

Ferry de Vries

CFO

Ferry is verantwoordelijk voor Finance en Operations. Voordat hij bij Greetz begon, was hij FD bij Oracle in Ierland en CFO van JobPartners, een HRM software bedrijf in Frankrijk. Daarvoor werkte hij bij Gilde Investment Management en Rabobank International. Ferry heeft in Twente en in Grenoble gestudeerd, en volgde ook een RC opleiding in Amsterdam.

“Greetz heeft als doel met haar producten mensen blij te maken en te verrassen. Dat straalt af op alle werknemers, en maakt Greetz een geweldig leuk bedrijf om voor te werken!”

Carolijn Lentz

CCO

Carolijn is binnen Greetz verantwoordelijk voor marketing en sales in de breedste zin van het woord. Ze heeft meer dan 20 jaar managementervaring in voornamelijk retail en maakt sinds 2017 deel uit van ons managementteam. Samen met haar team zorgt ze ervoor dat klanten op een unieke & impactvolle manier iemand kunnen verrassen die hen dierbaar is. Vóór Greetz werkte Carolijn bij verschillende mooie online merken als bol.com, kleertjes.com en Paula’s Choice.

Greetz is een prachtig bedrijf! Elke dag proberen wij met veel passie en liefde het beste te doen voor onze klanten, zodat zij de mensen die belangrijk voor hen zijn op persoonlijke wijze kunnen verrassen.