Greetz Academy. Ben jij ook eager to learn?

Nieuwe talenten in jezelf aanboren, je huidige skills verbeteren: bij Greetz vinden we het belangrijk dat je je altijd kunt blijven ontwikkelen. Met Greetz Academy zetten we vol in op jouw persoonlijke ontwikkeling: van nice-to-know-workshop tot vakopleiding.

Van Marketing, E-commerce tot product development: Greetz heeft veel kennis in huis. Tijd om dat met elkaar te delen! Tijdens de Greetz-workshops leren wij van elkaar. Ga je aan de slag met de cursus Social media, zien we jou bij de training Working on your WOW of kies je voor een training Excel? Misschien wel alle drie. Op de Greetz Academy-kalender kun je zien waarvoor je je kunt inschrijven. Staat er iets tussen wat je interessant vindt? Dan kun je je hier online voor aanmelden. De workshops op de kalender zijn voor iedereen toegankelijk. Heb jij ook knowhow in huis die de moeite waard is om te delen met je Greetz-collega’s? Geweldig! Wie weet staat jouw workshop de volgende keer op de Greetz Academy kalender.

Heb je behoefte aan andere kennis? Dan kunnen we samen met HR en jouw manager kijken naar een training op maat.  Zo blijf jij continue bezig met jouw persoonlijke ontwikkeling. Want stilstaan, daar houden we bij Greetz niet van.