Meet the team

Neem eens een kijkje in de wereld van Greetz en laat je verrassen en inspireren door de medewerkers van Greetz!

Lydia van der Spek - Product Experience Designer
Lydia van der Spek

Junior Product Development Manager

 

Bij Greetz zijn we constant nieuwe producten aan het ontwikkelen en we blijven innoveren. Vervolgens worden mensen dagelijks met één van die producten verrast, daar word ik nou heel erg blij van. Bij Greetz is het never a dull moment.

“Never a dull moment”

Thierry Cheval - Product Owner
Thierry Cheval

Product Owner

Je merkt hier heel snel de gevolgen van wat jij ontwikkeld hebt. Dat is geweldig. Zo weet je direct of je de beoogde business value hebt weten te realiseren.

“Je ziet direct resultaat”

Peter de Vries - Category Manager, Balloons, Chocolate & Beverage
Peter de Vries

Category Manager, Balloons, Chocolate & Beverage

 

Greetz is echt een leuk bedrijf om voor te werken. Wat het leuk maakt, is het dynamische. Een nieuw assortiment, een nieuwe IT-ontwikkeling, een nieuw verpakkingsconcept. Het staat nooit stil. En dat allemaal binnen een hard groeiende omgeving. Met plezier naar je werk!

“Elke week wel iets nieuws”

Bas Horsting - IT developer
Bas Horsting

IT developer

Het mooiste van Greetz is dat ons product nooit overbodig is. Laten blijken dat je denkt aan een ander is nooit een impulsaankoop, dus in die zin zijn we het tegenovergestelde van het gros van de e-commercebedrijven.

“Ons product is nooit overbodig”

Kiki Spek - Manager User Experience
Kiki Spek

Manager User Experience

 

Zo veel trouwe fans met zo veel tips en verbeteringen. Heel gaaf om als User Experience Manager bezig te zijn met het doorvertalen van deze klantervaring naar concrete verbeteringen op de desktop, tablet, mobiele site en de apps.