Werken bij Greetz

Zoek je een uitdagende baan bij een van de meest innovatieve e-commercebedrijven van Nederland? Houd jij ervan om klanten te verrassen? Het kan allemaal bij Greetz!

Bekijk alle vacatures pijl naar rechts

Onze top 3

Nice to Greetz you

Iemand op een unieke en persoonlijke wijze verrassen is heel gemakkelijk met Greetz. Wij zijn hét online platform voor het verzorgen van een glimlach bij de ontvanger én de verzender.

Onze klanten versturen via hun desktop, tablet of mobiel in een paar tellen originele kaarten, bloemen, ballonnen en andere leuke cadeaus. Iedere dag werken wij bij Greetz met veel plezier aan deze producten en zo bezorgen wij duizenden verrassingen door heel Nederland.

Meet the team

Claudia van der Eijk

Customer Support

In december 2011 heb ik het eerste piekmoment meegemaakt bij klantenservice en dan leer je Greetz écht kennen. De sfeer zit er goed in, alle afdelingen helpen elkaar. Dat was het moment waarop ik dacht: ‘Dit is best een leuk […]

Lees meer

Kiki Spek

Marketing

  Zo veel trouwe fans met zo veel tips en verbeteringen. Heel gaaf om als User Experience Manager bezig te zijn met het doorvertalen van deze klantervaring naar concrete verbeteringen op de desktop, tablet, mobiele site en de apps.

Lees meer

Peter de Vries

Marketing

  Greetz is echt een leuk bedrijf om voor te werken. Wat het leuk maakt, is het dynamische. Een nieuw assortiment, een nieuwe IT-ontwikkeling, een nieuw verpakkingsconcept. Het staat nooit stil. En dat allemaal binnen een hard groeiende omgeving. Met […]

Lees meer
Ons Verhaal

Meet Greetz

Met een team van ruim 100 gedreven mensen werken we aan het succes van Greetz. Onze definitie van succes: een blije verzender én ontvanger. Op basis van klantfeedback en data werken we continu aan het verbeteren van ons platform en het verrassen van klanten met nieuwe producten en functionaliteiten.

Dit alles doen we net even anders dan anderen en altijd met dezelfde passie waarmee wij onze allereerste kaart maakten. Bij Greetz is geen dag hetzelfde!

Zoek je een uitdagende baan bij een ambitieus e-commercebedrijf? Kom werken bij Greetz.